O nama

Dental Centar Vasojević

Naši Doktori

Dr Jelena Vasojevic

Spec. dr.stom Jelena Vasojević

Specijalista ortopedije vilica

Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu 2004. Specijalističke studije je završila na klinici za ortopediju vilica u Beogradu, gde se svakodnevno susretala sa velikim brojem pacijenata iz cele Srbije i tako stekla veliko iskustvo u lečenju pacijenata od raznoraznih malokluzija.

Dalje usavršavanje nastavlja na brojnim simpozijumima i kongresima u zemlji i inostranstvu. Svoje znanje unapredjuje završavanjem brojnih kurseva, neki od njih su:

  • Primena elemenata Tweed-ove tehnike
  • Intermaksilarne gumice
  • Mini implanti
  • I mnogi drugi

Spec. dr.stom Danilo Vasojević

Specijalista oralne hirurgije

Diplomirao je na stomatološkom fakultetu u Beogradu, staž i stručno usavršavanje završio je na VMA u Beogradu.

Specijalističke studije je završio na klinici za oralnu hirurgiju u Beogradu – vodećoj nastavnoj, naučnoj i stručnoj ustanovi u zemlji.

Dalje usavršavanje nastavlja aktivnim učešćem na brojnim simpozijumima, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Neki od njih su kursevi u Italiji i Nemačkoj iz oblasti oralne implantologije.

Zahvaljujući tome smo u mogućnosti da najsavremenije metode lečenja zuba i hirurskih intervencija, počev od onih najjednostavnijih – uklanjanje frenuluma, režanj operacija, ugradnje implantata do sinus lifta, obavljamo u našoj ordinaciji. Sve bezbolino i uz primenu lasera za odredjene procedure.

Dr Danilo Vasojevic

Sertifikati

Ordinacija

Savremena oprema

U našoj ordinaciji možete obaviti sve neophodne intervencije na zubima kao i na koštanim i mekotkivnim strukturama usne duplje.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu u stomatološkoj praksi, skoro dve decenije, možemo reći da ispunjavamo sve zadatke modernog doba i samim tim Vam omogućiti da sve obavite na jednom mestu. Od adekvatne dijagnostike do kompletnog rešenja vašeg problema.

Prijatan ambijent

Naša ordinacija je smeštena u prelepon kompleksu Merin Hill na Lekinom brdu, na potezu izmedju užurbanog Vračara i zelenih Šumica.

Kondominijum Merin Hill je neverovatan stambeno-poslovni kompleks sa dečjim igralištem u dvorištu okruženom raznoraznim dekorativnim zelenim biljkama